Saturday, November 1, 2008

Yes peeps! He's available.

AZAM thx celebrate ma birthday!

Actually aku mengambil masa yang lama mencari ayat sincere dari hati pabila aku mahu menulis tentang kawan-kawan GLku.

Bukan diaorang tak best sampai tak terkeluar ayat sincere yang baik,tapi diaorang sangat best sampai aku taknak ayat-ayat aku melukakan hati mereka.

Dalam GL, aku rapat ngan Bie, Kyra, Ayue,Remy, Im, Epy dan AZAM. Yang lain belum sempat kenal and kalau kenal pun jarang msg kan Ejam kan?

Yang paling selalu aku call : Bie
Yang paling selalu call aku : Azam

Aku suka Azam.
Jap jap nak reka ayat supaya tak diskandal.And so that bakal boyfriend tak ingat aku menduakan dia.
Ermm..takdak ayat yang lagi bagus. Aku suka Azam(and adakah anda tahu minat,suka,sayang,cinta,kasih itu berlainan maksud?)
oh ya, Missy siti, Azam nak kenal kamu! wink** winks*.

Asal aek aku suka dia? Sebab bila aku bersembang ngan dia aku perasan dia ni gembira dalam sedih menyebabkan aku nak tahu lebih dia ni siapa actually.
Setiap kali aku sembang ngan dia,aku rasa sedih sebab aku tak dapat tahu apa sebenarnya cerita sedih yang dia simpan dalam hati. Sayangnya aku tak dapat tolong pun (ni baru kawan sejati ok).
And dia berusaha buat aku gembira dengan lawak dia yang tak jadi tu.
Seriously FYI, kitaorg sembang mesti ada content. Bukan cerita kosong/buat lawak tak tentu pasal.

Ok,betul rasanya cakap Epy,aku tulis blog ikut suka ati aku je sampai orang tak paham apa yang aku nak ceritakan.

Anyway, this is a perasan-punya blog isn't it? Criter pasal life sendiri.
Well, satu je alasan aku. Aku sibuk dgn hidup sendiri sampai tak sempat nak kecoh bercerita pasal orang lain yang aku tak kenal dari dekat.

Ok, aku dah confuse apa yang aku nak cakap ni.

Nanti sambung lain.

7 comments:

vanilla ice coke said...

pehal pic azam ada nih??? compius nyer aku,,, hahahaha

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

dia kan kwn aku.aku letak la.lagipun dia suruh promote.hekhekhek.

Epy^Smith said...

pomote epy gak diana.. hehhehe.... epy pon available nih.. kekkekke...

missy siti said...

hehehe.betul ke ni dia available??

=)

*wink wink*


senyum gedik

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

Epy bak gambar aha.
Siti yerla dr dulu lagi.nak no dia?

Epy^Smith said...

amik lew gmbr kt GL tuh...

Azam said...

dai..
mane die statement ko yg sincere tu?
nk continue ke xnk?
ade statement,baru market lg kukuh walaupon da mmg mlambung2..
haha..