Monday, November 17, 2008

menyesal tak pi Friendtastic Camp

Azrey dah jerit freindtastic!!
Misha dah offer diri nak jadi MC bulan depan.
Izzah pun dah post about it.

The thing is I got migraine yang sangat teruk. Serious bangun sikit dah nak tumbang I just boleh call that I cannot make it dalam kebaringan. Bukan nak mintak simpati.

I already paid and I know I sangat-sangat rugi.

I hate migraine.

P/S: My life tetiba pathetic sbb tak p camp itu.

Haish~

Ok I nak out. Ada meeting ngan Steven kat Times SQ.

2 comments:

tongai said...

teremakasi kerna lawatan anda. pihak kami dlm proses utk kemaskini.

sesungguhnya migrain itu adalah kuasa Allah. Yang baik itu datang dari Allah & yang jahat itu datang dari orang jahat.err...

e.K said...

nih camp apa?
untuk budak2 nakal ke mcm kat skolah dulu?