Tuesday, November 11, 2008

Dyana is on hiatus...until further notice

Nak rehat jap dari dunia blogging ni. Tak tahu berapa lama. Sebulan, Seminggu or maybe sehari je hehe. Yelah, dulu pernah terfikir nak rehat gak tapi sehari dah gian nak ber-blogging.

Nak rehat sebab..dah tak ramai org nak komen. Seriously 3 comments per post memang menyebabkan down.huhu.Takla ape alasan macamtu plak.

Nak rehat sebab..malam-malam selalu gayut kat telefon macam monyet. Kadang-kadang sampai tertidur. Orang di sebelah telefon panggil pun dah tak sedar. Ok, apa kena-mengena dengan blogging?

Nak rehat sebab...dah lama tak tidur awal.Paling awal pukul 4 pagi sebab cari idea nak blogging. Tapi kalo tak blogging pun mesti ym ngan kwn-kwn or gayut. Sebab takleh tidur.

hmmm..

Aku nak rehat sebab aku mcm dah lebih utamakan blog aku dari business aku. I should know this blogging world memang akan menarik aku dari dunia realiti. Kadang-kadang aku biar je dia tarik sesuka hati. That's bad because I should be the one who control my life. Anyway Kalau aku tak buat business betul-betul aku dah takleh blog jugak. Sape nak bayar RM 138 broadband aku ni every mth? Sapa nak bayar RM 700 apartmen sewa aku ni? Sape nak bayar RM 300 bil telefon aku every month? Sapa nak bayar insurans RM 1000 every mth? Sapa nak bayar kalau aku nak p ber-gathering lagi?dengan gigs lagi? dengan shopping lagi...

kalau aku dah senang,aku tak kisah ditarik ke dunia blog selama-lamanya. Serious aku tak kisah. Tarikla aku wahai Syaitan blogspot...

Tapi sekarang, tak boleh.

4 comments:

jen_2_luck said...

hahahha..betul2..saye sokong..tido la awal untuk kesihatan,simpan la tenage tuk mencari rezeki esok,tp make sure tido yg cukup and x terlajak..7 jam dah cukup tuk org dewasa..huhuuuhuh..sebab tu le i tido awal..hahahahha..sebab tau esok nye i nak pegi mencari rezeki..

~Ap@i~ said...

ekekekeke..
ok gak tuh..
nnt leh byrkn tenet aku gak.. hahahaha

vanilla-ice-coke said...

ala... aku rasa x salah kita nk berblog... buat blog just untuk hapy2.. bila ada masa terlapang je kita buat,, bkn nye perlu slalu menunggu org koment..

bg aku blog ni just untuk aku luahkan perasaan n story yang lepas2.. mcm kenanga ke, sesuatu yang bleh kita ingt...
sbb klu nk cte kan kat org pn x perlu cte ulang2..

so bg aku x der alasan untuk ko nk buat blog...

tp terpulang lh pada kau..
aku sokong je pe ko buat sbgai kawan...

p/s: jgn mengharap pada org untk koment.. ikhlas sudah...

shamimi said...

To jen: Klu x leh tido cmne?

Dyana u mesti x leh bhenti bloging bcoz ur life full of hapiness. Ada je bende u nk citer.

Tp kdg2 xde idea bosan jgk nk blog kn...