Tuesday, November 4, 2008

Sangat Suka Gambar Ini

me and Nabil

Cuba bayangkan heret bag roda selama 30 minit masuk ke Sg Congkak. Mana tak peluh.Anyway dah smpai pun ke destinasi.

P/S: Hey I baru perasan I selalu pakai baju colour hijau.Hijau muda,hijau gelap,hijau terang etc.

8 comments:

Hariry Ariffin said...

Warna hijau terbaik!
:D
BTW, Ni event ape?
Illegal gathering eh? Heheh. :)

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

u like green too dont ya!
ada leaders training la.kitaorg dtg lewat kna denda.dahla redah hutan,kena tarik beg roda plak.yang lalu smua tanya "nak naik air asia ke kak"

Hariry Ariffin said...

Haha. Adoi. sempat lagi orang buat lawak. :D

im said...

hijau itu indah.. indah tu aku,, aku 2 kacak,,,, hahhahaha

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

Im! hijau itu kite semua,kite semua itu greenlove,greenlove itu forever

haaa jangan nangis aku buat statement mcmni

vanilla-ice-coke said...

wa.......... berkaca mata aku.....
syg kat korang smua...!!!!
klu lh smua thu hati aku ni,,, kan bagus,,,.... berkawan smpi mati ye...
greenlove!!

e.K said...

hahahhaa...........apasal jiwang sangat ney?

GreenLove?

la la la la la....

kenapa mesti ada greenlove?

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

mestila,kitaorg sayang greenlove.anyway dak GL mmg jiwang.