Wednesday, November 12, 2008

Haish~` I'm on hiatus but ni saje saje je nak blogging

Have you ever in a situation where you can's sleep in the night? Or as what Ejam call it, Dyana Syndrome.
I always get that. Every night. Still I wake up for my Subuh and breakfast.And then an hour later I feel dizzy.( Another reason why people call me Dizzy)

Post this time,Special skit. I nak cerita dalam waktu yang mengundur plak. Starts from 3 a.m this morning.

I jumpa Helmi Shamimi atau yang I selalu panggil Momo. It was a last minute call to ask him out coz Nabil want to meet Helmi (another friend of us) kat area Bandar Tun Hussien Onn.Itu pun planning last minute. So dah alang-alang baik jumpa Momo. Owh ni first time I jumpa dia setelah lama stalk blog dia huhu.

Dia ni banyak cakap la, rasa nak stapler mulut dia. Hehe just kidding .I mean in a good way la. Kalau dia senyap nanti dengar bunyi cengkerik je or in our case, bunyi motor rempit. Maybe masatu tengah pening pekena kopi kaw panas tak dapat nak react apa yg dia cakap ngan sempurna. Kesian dia. Nasib baik ada Nabil bercerita pasal Stephen Hawking, Physics and Anti-matter.(^!^)




Oh! remember dulu I ada post pasal mini Austin ?. Momo ada bgtau dia ada Mini Clubman (Geez, I tak tau beza Mini Austin, Mini Clubman and etc) and mlm smlm akhirnya dapat jugak tgk keretanya. Percayalah, I sangat jakun tengok keretanya. Mana nak letak kunci? Mana nak on bateri ( I punya kereta tak perlu on bateri ), Mcamana nak bukak pintu. Yeap, I macam pening-pening nak kuar dari kereta dia sebab tak reti bukak pintu. Bagi I yang tak tahu pape ni, I kagum ngan keta dia sebab dia modified sndiri smua. Lagi kagum masa Helmi test drive seround keliling kedai. First time I naik keta tanpa seatbelt!. Sangat ngeri..



Nabil and Helmi
Anyway, kitaorg dah jumpa 2 org model untuk Mini Clubman.

Korang remember Nabil and Helmi? Haritu p main ice skating sama-sama.




Helmi dah abis belajar and sekarang dia tengah busy amik upah bunuh orang. Tengok saje lagaknyer. Orang yang dia nak bunuh terus mati on the spot tengok lagak dia. Dia meng-offer I bunuh diri banyak kali. Nasib baik imam kuat. Haha. Hmm.. what I meant is dia jual Sisha. Fiuh~



Ni la owner blog ni. kot-kot orang tak kenal.heehe

Nabil is my officemate a.k.a buddy plg best. Terpengaruh baca buku sebab dia. Thank god I met her. Boleh jugak I improve my readings.

Nabil beli buku baru lagi. Chakra Theraphy tentang pemulihan tenaga Chakra dlm badan and Superclass iaitu mengenai orang-orang yang control ekonomi dunia. I nak jadi Superclass. Suka hati korang la nak kata I tak layak ke, angan-angan Mat Jenin ke. Yang penting aku tau apa aku nak and aku akan fokus. Paham ?(mata bulat).



Oh yer, I found your car again Beb.hehe. Bila nak jumpa DA 1111 ni?

Ok dah abis.
Eh nak cakap skit..
one of the reason I nak on hiatus jap is because my writing is not good as before err or never been good pun. Kdg2 rasa nyampah ngan post sndiri. Mcm gedik.. geddit? tapi setiap kali keluar rumah, ada je benda first time yang I dapat buat. And the camera takleh tak snap the memorable moment. And so here I am again. Jangan bosan yer.

Ok dah abis.
Serious dah abis.
I need a pain killer.

6 comments:

shamimi said...

Hoho i banyak ckp ek...
Mesti bosan kn..hihi
Dulu i ssh tau nk bdpn ngan gurl...
Dunno why skrg petah plk bila bdpn dgn gurl...
Maybe sbb byk baca psl self motivation kot...
Btw it's nice to meet u wit nabil...

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

bosan mender. I la yg membosankan. Coffee blum take effect.tak dpt pikir dengan betul.
hey ape2 plan bgtau aeh.nak p main ice skating ke ape ape jelah yg best.huhu

e.K said...

baru nak komen pasal hitus tiba2 dah ada entry lain (T.T)

anyway...blogging because you want to....not because the numbers of comment. cuba cek blog saya...sangat sedih komen nye....but I puas hati bile maki2 kat blog....wahahahah....

anyway....I AM AT KL RIGHT NOW~! ROGER~

azrey said...

Ni la owner blog ni. kot-kot orang tak kenal.heehe
----

motif?

;p

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

hehe motifnyer nak mengfaymeskan diri?
klakar kan?
tula dikatakan gedik..geddit?

Epy^Smith said...

hehehhe... dyana,nadia,dai,dizzy...

sindrom dyana eh ejam...

sindrom yg xleh tdo tuh...
adus infected pdku juga...
i xpnh tulis blog disiang hari..
hmm...

dyana please dont always used pills.. damaged more thah heal u know..