Sunday, November 23, 2008

Wah dapat award! tak jadi nak hiatus heeee



Izza kata blog ni best and paling gila!
eh silap
dia kata aku yang best and gila-gila!
thank you so much!

Sekarang nak citer kenapa aku layak dapat award ni

  1. Sebab aku giler-giler dalam keayuan/serious. Contohnya : hmm tak dapat diberi contoh. Korang kena dengar cara aku communicate ngan org. Muka serious n control ayu tapi ayat dikeluarkan sangat tak dek dimasuk akal.(Kecuali masa aku handle business).
  2. Sebab aku "Mind over matter" punya orang. Mcmana nak explain mind over matter aek. Cthnya mcm tak kisah pape asalkan aku dpt buat sudah. Eh bukan bukan bukan. Aku pun taktau.
  3. Aku best sebab aku buat orang kaya kat otak, kat hati and kat poket.
  4. Aku best sbb aku leh smbg ngan smua org dengan bestnya.
  5. Aku best sbb aku sgt confident and kdg2 terover poyo.
So, aku nak awardkan award ini ke orang-orang best yang selama ni byk membestkan aku

  1. Azrey
  2. Ixa
  3. Epy
  4. Misha
Nak letak banyak lagi tapi rules dah kata 4. Tapi for me,all my Geng Freedom Fighters, Geng GL and ma discotheque aku sangat best and gila-gila.

P/S:suppose aku online arini sebab nak citer kisah aku yg sedih smlm tapi tak jadi after dpt award ni. rasa gembira balik.Thx Izzah!

2 comments:

Epy^Smith said...

epy??
thanks..
bila ni nk ada ceremony kite leh naik pentas..
nk gak berucap skali k..
hahahha....

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

naik pentas sndiri la