Friday, October 31, 2008

Owh Nikon D40 Azrey!

Abang Megat,Adik Azrey,Akak Dyana.Snapped by Izzy.hehe terlupa disebalik kamera yang best ada seorang camerawoman cantik dibelakang.

Gambar D40 kamu sangat cantik ! Akak nak beli kamera mcm kamu jugak !

Ok,enough shouting. Bestkan beraya rumah Syakira!( jerit lagi).Makan cuppacakes sedap giler and Soto.Thx invite kitaorg yer Sya. Anyway korang kenal Azrey? He's an inspiring director. Megat? He's an uprising actor. Hehe. Diaorg sedang menjalani shooting video clip lagu err lupa tapi dari band Indonesia yang popular. Sian korang penat-penat shooting tapi still sempat ikut kitaorg beraya.Ke sebab makan punya pasal?.

8 comments:

Hariry Ariffin said...

nice camera! :D

syA said...

thanks for coming yea kak dai.. =)

Fiziy said...

Teruskan mengomen! HAHA kalau salah type ni, boleh bunyik lain.. hehe joking je!

band indo ape name? mahu tahu.. nanti boleh gebang kat member2 director vc diorg tu aku kenal.. i mean kau kenal la..HAHA XD

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

haha it is suppose to be funny.MEngomen.hehe.

hmm nanti aku tanya dia.ala kwn aku,kwn ko jugak(and bila ms kita bkwn da)

iXa said...

hellllllllooooooooo takde orang nak puji sape tangkap gambar ni keeeeeeee??????????? beberapa cubaan snap baru dapat cantek camni okayyyyyyyyyyyyy!

azrey said...

hihihi meriahnya komengs

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

gmbr kamu cantik la ixa.akak tak penah tangkap gmbr ngan cantik guna kamera dik e. confirm blur.

iXa said...

hoyeh. kak dai pon santek!