Friday, September 12, 2008

I Taknak Bangun!

Dari sahur sampai sekarang I still on my bed.Baca buku Secrets of Six-Figure Women.Di mana nasihat-nasihat dalam buku itu contrary dengan apa yang I buat sekarang.Pemalas betul la!.

Laptop di sebelah katil.Makanan pun sebelah katil..opps..Bathroom pun dalam bilik je tapi nak melangkah masuk sangatla malas.

Income tax form,insurance form blum diisi.Follow up masuk stok kamu blum buat.Main msg pun malas..apa lagi call.

Apa nak jadi ni Dyana? Sayangku,kamu dulu seorang yang berdisplin.Management bagus,rajin,bersungguh-sungguh(tiba-tiba rasa katil nak roboh)Apa nak jadi? Tak sayang mummy daddy ke?adik-adik?

Ada satu conclusion je kenapa jadi macamni,

I'll get lazy if I don't bath early.

So,jom Mandi!

3 comments:

Hariry Ariffin said...

Dyana,
Bangun!

ameirul azraie said...

Busuk!

jen_2_luck said...

huhhhuhuh...tido,tido..jgn x tido..hehehhe..tp kalo dah bangun,u mesti cover balik ape yg u x dpt time u tido..fikir kan..