Sunday, September 14, 2008

Alert! Friends For Dyana.

Cantik tak tudung I?kaler kuning tapi 3/4 tepi tudung(tudung ada 4 tepi) tu corak biru. So Unique ! and sesapa yg nak jual tudung luar biasa sila jual kat saya yer.I'm a die hard fan.Ok, iklan je ni.


Acquintances,officemates,schoolmates,unimates,bestfriends.I have a lot. That's why I have two numbers because my simcards and handphones can't meet my expanding friends' number. The problem is I don't have friends to hang out.Oh Tuhanku! aku dah lama tak hang out dengan manusia lah.(kecuali sahur ngan officemates,tapi diaorg bukan manusia sangat diaorg X-men).

Oh! I ada sorg yang selalu hang out ngan I. She's my Insurance Agent. Kitaorg selalu sembang pasal duit.That's it.

I need friends yang

  1. Pukul 4 pagi when I call him/her dia akan angkat.(Maknanya tak tidor lagi la tu).
  2. Pukul 4 pagi when I call him/her to ajak makan he/she will say "jom aku pun lapar ni".
  3. Pukul 7 pagi when I call him/her to ajak to perpusatakaan Negara to read books he/she will say "best tuh! dah lama aku tak baca buku."
  4. Yang share same music taste. None of my friends sekarang suka The Ting Tings/Pesawat/Dance To The Radio dan seangkatan. Yang minat Dato' Siti adela.Adoila.
  5. Yang suka ajak pi gigs. Dah lama tak p gigs ni.
  6. Yang slalu kol ajak ikut jamming.
  7. Yang bila hang out tetiba dia dapat idea "jom p main Paintball!"

I'm a

  1. Seseorang yang boleh masuk dengan semua org dengan senangnya kecuali org tu selalu berfikiran negatif.
  2. Orang yang gila-gila dan konfiden dengan ideanya. Cth senang p ghosthunting kat Bukit Tunku.
  3. Funny and pandai amik hati org kecuali masa ngantuk confirm lawak tak jadi.
  4. Seseorang yang tahu batas-batas kehidupan.
I'm a one kewl friend for you.
So, if you fit the bill silalah send your comment.

P/S: Sahur kul 4pg ni p McD sorang-sorang lagi.Housemates tak larat nak bangun.Sigh.

2 comments:

missy siti said...

alolo

kesian dyana..

sahur kat mc'd sorang2..

ape kata g tackle mamat mc'd tu..

mesti leh smbang.hehehe=)

jen_2_luck said...

ish2...p ajak kotak besi tu sahur skali..hahaha..bosan2..no idea,sleepy gile2...nak edit gamabr ah cmni..curi gambar u boleh'