Monday, September 15, 2008

Great morning isn't it?


Sahur tadi me and my housemate telah membuat vandalisme untuk pertama kalinya. Ya, kitaorg pelajar yang sangat skema semasa di sekolah dahulu sehingga tak berani nak melukis di tandas sekolah. Rosakkan kerusi tak dikira.

Sebenarnya, I was locked inside my own room. Tombol dia dah longgar so Yati telah menggunakan hammer untuk debut vandalisme pertamanya. I sambung aktivitinya dengan membaling tombol itu ke dinding. Geram sangat. Padan muka owner rumah sewa ni.

Lepas gelak-gelak kitaorg solat subuh untuk menghapuskan dosa.Amin.

"Ya Allah ya Tuhanku,ampunkanlah dosa-dosa aku dan Yati di pagi ini. Berkatilah hidup kami hari ini dan seterusnya"

Anyway, I have made my decision to not to stay at my house for such a long time in a day. In previous posts I told ya bout the lazyness occured to me because of my room( nak salahkan bilik jugak) sampai tak nak mandi ke petang. So, rutin I pagi2 online untuk melepaskan kemaruk internet dan dalam pukul 11 I nak kuar dari rumah.Nak p kemana-mana saja tempat yang berfaedah. Library negara ka, shopping complex ka.

Harini I nak pegi ofc awal.Pukul sebelas. Awalkan kawan-kawan?

3 comments:

jen_2_luck said...

ganas nye korang nie..wahahaha..disebab kan tgh bosan,so nak komen byk2 kat blog ni dulu...ur be the first...hahaaha..ni mesti sahur ntah makan pape ntah,tu yg pecah tombol pintu tu...

missy siti said...

hahhaa

memang patut pcahkan

if i pun mesti bengang tau
=)

nway..kalau lepak lama2 kat bilik memang tak nak kuar
=P

Hariry Ariffin said...

Awal nya pergi office. hehe.