Wednesday, June 4, 2008

This is me,This is him

jen: saye blaja lagi satu perangai org harini dari care cakap die,kelakuan die...saye boleh agak diri die cmne

dyana nadia: apedia?

jen: so,saye dah tau dah u ni jenis yg cmne

dyana nadia: mmgla dah kamu tahu cara dia ckp,kelakuan dia mmg la kamu tahu sy mcamana
dyana nadia: so?
dyana nadia: sy ni mcmana?

jen: huhuhuuh..
jen: jgn marah kalo saye cakap
jen: n mintak maaf kalo salah

dyana nadia: ok no hal

jen: u ni jenis yg keras hati sgt

dyana nadia: owhhh

jen: dari segi pemikiran mmg jauh but kalo nak trime nasihat org,u mesti pk byk kalo baru wat keputusan
jen: seorang yg berani nak mencube

dyana nadia: uh huh mmg betul pun

jen: kalo nak something mesti nak kene dapat
jen: kalo wat sesuatu mesti nak sampai dpat keputusan yg baek walau pun xleh

dyana nadia: lagi?
dyana nadia: betul2
dyana nadia: sy mmg diajar mcmtu
dyana nadia: lagi?

jen: kalo ade maslah u mesti try tuk selesai kan,tp gune satu care je
jen: xnak dah gune care yg laen
jen: kalo boleh jalan tu,jalan tu jer la u gune nak selesai kan masalah
jen: huhuhuh

dyana nadia: jgnla gelak
dyana nadia: sy tgh serious mendengar ni

jen: x lah
jen: u kalo dah jumpe org yg u syg..
jen: u ni laen
jen: manje
jen: huhu
jen: betul x'

dizzy: a'aa kalo jumpa org tersayang mmg manja giler nak mampus

jen: penat nye menaip..
jen: huhuhuh

dizzy: ape penat taip?

jen: ni jangan tulis masuk buku plak yg saye tulis nie
jen: hahahaha

takla...saya tulis dalam blog saya jer.Thx Jen for ur sincerity..

2 comments:

shamimi said...

Slm...
U nye perangai lbh krg i...
hihi...
Cuma yg lainnya i blh sedia menerima pendapat org lain...

Dyana said...

sy bukan tak sedia menerima pendapat org lain,cuma kalo sy tak paham,sy akan argue smpai sy faham knp pendapat org tu betul.
haa dengan menaip komen ni org confirm akan igt sy ni mmg takleh menerima pendapat org lain.haha