Monday, June 2, 2008

Harini plannya...

Aku bangun..
terus ke laptop aku utk reply msgs
then berpikir apa aku nak buat harini...
1. p main ice skating kat Sunway?
2. Nak p jamming ngan kwn2 kat Wangsamaju?
3. Nak balik Kedah,buat suprise kat mummy daddy?
4. Nak singgah MMU cyber,suprise adik Ash belanja dia makan apaje yg dia nak?
5. Nak balik Melaka,nak suprise Ibu n Ayah tolong diaorg handle Kem?
6. Nak shopping kat Pavilion/KLCC/BB/OU?
7. Nak lepak Shah Alam ngan Apih?
8. Buy tix to Paris and lepak sana for 2 mths?
9. Buy tix to S.Korea and lepak ngan Zaeri?
10.Tulis lagu?tulis buku?tulis blog?
11.Buy tix to London n lepak ngan Elinor?

See,hanya org kaya saja ada choice..orang lain terpaksa ikut kehendak orang atas/penindas/dream busters.

Orang kaya ada freedom..Financial and Time freedom.
Tgk je la Paris Hilton and her BFF.
I should replace her.Then the world will be better.
Skrg ni aku blum kaya..n aku takdak masa..
so smua kat atas tu aku akan buat bila tiba masanya.Sekarang..
Fight!!!

1 comments:

ijad said...

salam...