Monday, December 22, 2008

Sila lihat tarikh di gambar untuk paham apa yg nak diceritakan

Hi, I'm at Taman Desa Right now, Baru balik dr Bangi. Boring la,ayat yg kuar dr jari skrg rasa cam tak best. Tak macam Jae,ringkas tapi bermakna. I'm just a membebel punya blogger. Anyway (ayat yg slalu i pakai), I nampak kereta impian I lagi di jalan raya. Oh sakitnya hati. Lagi sakit hati I hanya mampu ambil gambar je. Tapi takpe,tahun baru nak hampir. So does my new azam. Bekerja bersungguh-sungguh.


Nabil demam. Dah 3 hari I jaga dia. My best buddy maa. Petang tu I bawak dia p main layang-layang. Orang kata masa demam ubatnya kasih-sayang. So, I p tolong dia cari kasih-sayang kat taman. Tapi tak smpai 30 min dah hujan. Demam tak kebah.

Then, I p tgk Ip Man ngan Momo kat Pavilion.Best giler movie tu. Macam biasa, dia dijadikan model untuk kamera I. Then after balik office, kitaorg buat suprise birthday party for Dik E!. Ais kacang tinggi gila!!
Then,ms di Putrajaya I terjumpa kereta ni. I miss him. But, I bet He doesn't. So kenapa nak terhegeh-hegeh kan.
Owh, Sangat berbangga akhirnya Mali's corner yang bertahun diklasifikasikan sebagai gerai tepi jalan akan membuka first kedainya di Platinum park,Danau Kota. Hebatlah! tapi nasi lemak ayam and char kuey tiau mesti sesedap seperti dia gerai dulu tau.

OldTown is antara my fav makan place and harini baru kitaorg perasan Order Sheet dia salah eja.
And ini ialah permandangan KL dari Apartment Lanai Gurney, Keramat. Kitaorg ada meeting di sini sehari. Disebabkan kitaorg gila, kitaorg dihalau keluar terus.haha kidding.

Dari penulisan orang malas berfikir.


3 comments:

tongai said...

eh?
en.mali belum dibuka lagi ke
oh!

fairytopia said...

old town toast dia sangat sedap huh..sori lama tak.. visit this blog..

i mesti dah terlepas byak..=)

selamat menyambut tahun baru


-missy siti-

Dayana said...

err, I'm sorry tapi kalau tak salah, chit tu maksudnya receipt. heh. cuba tengok sini.