Thursday, July 17, 2008

I hate

  1. I hate people who tell me what to do like they don't trust me to do the job on my own. Cthnya: " I want you to call her in front of me,right now"What da fuck?!!(masa ni kes aku langgar keta org,calar je pun nak mintak 3 rat)
  2. I hate people yang putar-belit cerita just to escape from being accused of their wrong.*%^& la ko!
  3. I hate people who just go with the flow.Bodohla..hidup ni ko punya..bukan flow punya.
  4. I hate people who said money is not everything. (So, yang ko mintak duit kat mak ko setiap hari tu pehal beb?
  5. I hate people who always menyusahkan aku sebab dia selalu lupa jalan, lupa letak barang kat mana,lupa bangun pagi,lupa,lupa,lupa.
  6. I hate people who always stare at my face(ko tak pernah jumpa alien ke?)
  7. I hate people who berlagak bila berjaya.

FYI, these are against all the Laws of Attraction.So,

  1. I love people who tell me directions and give me their believe in my own responsibility.
  2. I love people who talk straight to the point and honest.
  3. I love people who always planning for their future.
  4. I love MONEY.and MONEY MONEY MONEY from ABBA.
  5. I love people who always know how to lead.
  6. I love people who always compliment my suit and tudung lilit.
  7. I love people who humble.

4 comments:

Hariry Ariffin said...

Tudung lilit style :D
BTW, i got few hates and likes. dah selalu list dalam otak, tapi bila nak spill dekat blog, sure dah lupa. Haha.

Dyana/Nadia/Dai/Dizzy said...

Me too, but it's just happened my laptop is in front of me.
tudung lilit dah biasa di IIUM kan?tapi kat sni it's memelikkan(for them la)

Hariry Ariffin said...

Yup. sangat biasa dekat iium. Tak rase tudung lilit tu pelik la:D

ruzzlan2312 said...

Assalamualaikum,
Kami di rumah kalau kecil kecil dulu bergaduh selalu meleret leret panjang dan tajuk sebenar yang patut di huraikan untuk mendapat jawapan tak berjawap pula.
Sekaranggggg.....
Kita, get to the point dan tak boleh langsung masuk ke channel lain kalau nak 'debate'(contohnya, kalau cakap pasal akar tak boleh cakap pasal buah, daun atau rantingnya). Biasanya kita boleh tengok apa yang tak betul dan dapat diperbetulkan, belajar untuk mengaku salah dan belajar untuk 'excel'.
Bab MONEY tu tak pandai, ikutlah macam nabi kita ingatkan...