Tuesday, April 7, 2009

Someday kena belajar independent jugak

Menghitung hari... lebih kurang 10 hari lagi saya akan menduduki kondo baru.Still menyewa tapi dalam situasi yang berbeza.
I'm gonna rent alone this time.Yerr takde sape nak menyewa dgn saya lagi.

Saya pemalas...malas nak kemas rumah.
Suka sepahkan makanan...suka bagi semut makan.
I wake up late.
I sing Ashlee Simpson's merdu-ly cum irritatingly.

" You make me wanna lala in the kitchen on the floor.."
"Living in the shadow! someone else is dream.."
"Outta my Outta my head, get out of my head"

Did I say I'm lazy?
Sapela nak kawin dgn orang mcmni?

Forget about the crap/bad side of me..let's talk positively...

Starts dari 2 hari yang lepas Nabil meninggalkan rumah Zura(kitaorg menumpang kejap b4 masuk rumah baru masing-masing), I start to belajar bangun pagi.
I mean really early like 5 pm.Sorry 5am. Sebab saya tak pernah tidur sorang-sorang dalam rumah yang besar (bayangkan dark castle with bats and I am the only princess in the castle).
Ahad lepas pergi Carrefour beli barang-barang dapur (I can't believe myself!). Beli plastik sampah...
Tadi pagi kemas rumah (??!!)
and semut di rumah Zura were starving because they can't get their body around my Big Apple Donut's.

But I still sing Ashlee Simpson's.

Till jiran sebelah kanan datang rumah perkenalkan diri and tanya suara siapa yang merdu selalu nyanyi malam-malam.

Saya jawap "sape aek?tak pasan plak."

4 comments:

~Ap@i~ said...

stekment last tu yg xleyh blah..

hahahahahahahhaa

gud improvement la...^_^

kipidap k.

nk kemas bkn ssh. time xde keje ke, bosan ke start dari bende kecik2 contoh ssun2 brg. xyah pkir nk sapu ke hape dlu. nnt da ssun2 sndiri rsa nk kemas tol2. sndiri rsa rajin nk sapu smua.. huhuhuhu

aku dlu mls gak kemas..:p

huhuhuhuhu..

kipidap sis...:D

fairytopia said...

hehehe
nice

btw ada je orang malas

sama je.

hehehe.

nice entry love this!

can i say u r getting matured.

hehehe
=)

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

huhuhu..sy still budak2 tak cukup umur

~Ap@i~ said...

ceh... da tua..:p
xnak ngaku.. ahaks.. lain la aku.. bru 13thn.. hihihihi