Wednesday, April 29, 2009

I have so many things to do

I am the first 300 to taste the krispy Kreme.

Pening kepala taktau nak buat mana satu. Banyaknya kerja. Pening pening. Sembang dengan Momo haritu. Dia baca blog saya and suspect saya tengah down.


Mana ada masa nak down...

I'm just tired of endless work. Kena kurangkan tidur kalau tak kerja tak siap.

And I really need to start hitting the gym. or visits Taman to jog. Kena ada banyak stamina nak siapkan kerja.


Maybe it's the best time now that I'm on hiatus with a serious relationship. Sebulan je. Rindu sangat tapi demi kerja and demi nak jauhkan dosa. huhu. Dalam masa sebulan ni boleh nilaikan balik and think back what's really the relationship is all about. Jauh mana nak pergi. Or not..

Takut tak sempat pikir sebab banyak kerja.

But truthfully Sayangku, I do miss you when I sleep. Every night.


Ok, back to work.

4 comments:

shamimi said...

Sory, i thought u was down at that time.Hihi...
Pelik jgk ms tu..
Xkn lah Dyana The Freedom Fighter cpt mengalahkn.
Owh skrg sdh ada buah hati ek.

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

yer kena ada stamina balik.jom 2 p jogging!

ameirul azraie bin mustadza said...

cam sedap je krispy kreme

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

sedap + sgt2222 manis.smlm p pekena donut lagi ngan momo