Monday, April 13, 2009

Baiti, I Love You Do You Know That?!

Ini bukan pengakuan seorang lesbian

Baitiiiii,

You're the best partner I've ever had. You're the most loyal and never given up on me. I'm so ashamed to you.I've always turn you down.

Ini bukan pengakuan seorang lesbian

Semalam Dai tulis satu note untuk Baiti,masa kita meeting ngan Nabil kat rumah Baiti.Sambil makan Domino's, Dai ade tulis note tu. Baiti tengah bercakap-cakap tentang Dai yang tak heran pasal kejayaan orang lain.Dai tak suka dengar pasal orang lain,dai akan buat tak kisah. Dai mmg camtu, Dai nanti sakit hati nanti lagi down. Tak suka. tapi Dai tahu, You're always right. Kalau kita tak bandingkan diri kita dengan orang lain, kita tak blh nak letak satu par standard.

Anyway, note tu dai ade letak kat meja makan..but as clumsy as I know you are I don't think you sempat baca so dai nak tulis balik apa yang dai tulis. Maybe lagi setahun ke 2 tahun ke kot-kot you come across this blog,you will know that I'm dumber than Ashlee Simpson. Oh, wait you still already know if you don't read this.

Baiti,

Dai sebenarnya pemalas tahap cipan. Dai tahu kalau pemalas takkan berjaya tapi entahla kenapa bodoh sangat nak berubah. Dai cepat putus semangat. Dai ada banyak p tapi cepat putus semangat + malas. Nak tulis bendalah ni pun malas + byk kali terpikir nak stop tulis.
Dai tak matured.
Dai macam Ashlee Simpson (Cuma dia lagi cantik)
Ashlee Simpson pemalas tapi disebabkan environment dia boleh berjaya. Nasib baik Dai berada dalam environment orang-orang berjaya macam korang kalau tak dah hanyut. Sekarang pun hanyut tapi tak pernah in my mind terfikir nak berhenti berusaha. Help me Baiti!
Sebenarnya Dai malas. Dai tak blh kawin la macamni. Tak matured macamana nak buat anak? Nak buat anak boleh tapi nak jaga anak tak blh. Biz partner pun tak blh nak handle.Ada pun mati. Kalau Dai ada anak mesti dia mati gak. huhu.

Dai...

Lastly and again, ini bukan pengakuan seorang lesbian.

3 comments:

a m b e r h u n n said...

eheh.it's ok diana..

cinta perlukan pengorbanan
wink!





nice meet u.macam muka cousin i nama dia azah.

:-)

fadhlah said...

tak paham aku...hahahaha

Binjaie said...

??? baiti = rumahku (arabic)