Thursday, January 8, 2009

Siape pernah ke Bt Layar, Kota Tinggi?

I'm going there this 31.2-2.2.09.

Confirm attendance :

  1. Dai
  2. Apai
  3. awek Apai
  4. Im
  5. Epy
  6. Remy
ade sesapa tertinggal?

dalam masa beberapa hari lagi ni, marilah kita sama-sama planning the best activities there.
Sesiapa yang pernah ke sana silalah comment and tell your experience there to me. Bad ke best punya experience ke.
Diyana tak kisah.
Sebab saya dah lama tak bercuti.
I mean setiap ari I cuti and setiap ari jugak I keje.
I just don't have a real vacation.
Thx!

3 comments:

Muhammad Azli Shukri said...

best kalau selalu berjalan2..

Epy^Smith said...

kita plan lagi sekali la diana.. amacam??

~Ap@i~ said...

yg psl ni mmg aku tacing ngn korg exclude diana.

dia keje xpe.

alasan mcm xde duit, datink, awek xbg rsa nyer mmg x relevan coz da confirm kn dari awl. yg xde duit, leh dah saving2, leh bncg2 ngn sesape pn.

huhuhu.

last2 aku turun jb gak sbb aku da rncg, korg jd ke x, aku tetap pegi.

pprrrffttt!!