Thursday, January 8, 2009

Hai, saya Dyana saya nak kenal ngan awak.

Suatu tengahari di kawasan Batu caves

dia : Hai, sorang je ke?

Saya : (sambil memerhati sekeliling) ade orang lain ke slain saya kat sni?

dia : tanya je, dah tengok awak sorang2.

Saya : lain kali tanyala soalan pandai skit.(sambil tersenyum)

dan dia pun tersengih sambil berlalu malu


Suatu malam di dalam kereta

dia : woi, bawak kete slow-slow boleh dok?reckless driver btul la

Saya : reckless driver pun, lesen saya tak kena tarik mcm sesetengah orang tu

dia: eeeii dia nia..astaghfirullah sambil memegang tasbih. Cuba dai rasa jantung ni berdegup mcm nak mati dah ni (sambil menarik tangan kiri saya ke jantungnya)

Saya : Tak rasa berdosa ke pegang tangan pmpuan?( dengan muka kewl nak mampus)

dia: eeii..astaghfirullah sabar-sabar.

Eh chup, diaorg tgh mengayat ae?
WOW! hebatnya..macamtu rupanya mengorat org.
hampeh tul kenapala aku leh tak penah perasan.
Tapi rasanya dulu penah terperasan
tapi silap signal.
MALU beb..
agaknya selepas kejadian tu terus trauma..
tu la lain kali nak ngorat cakap terus ke titik ( straight to the point)

bowsan asyik nak memahami ayat tersirat.
bowsan.
bosan.
bohsan.

3 comments:

saya tongai said...

hai!
siapa nama?
boleh kenal ataupun tidak?
duduk kat mana?
dengan siapa?

ada hp?
apa nombornya?
bolehkah kita bersama?
err..

Epy^Smith said...

hai...
jom kawin...

~Ap@i~ said...

hahaha..

pendekatan aku skang.

1) spot dlu pmpuan tuh
2) tegur2 hai2 tnye jek la pape
3) klau ngam bru mntk no tepon, x ngam wat pe nk wat semak dlm list.. hahaha
4) dpt no tepon, trus direct 'sy nk ngurat awak ni. klau awk ckp xbleh, sy x msj awk dah'
5) sila lyn ble dia kata kte kwn dlu or tgk lah cmne or ntah
6) sila blah ble dia ckp ngurat la or xnak arh or giler ea.

nota kaki:

1)org atas pagar ni best sket lyn, tp prangai xde pendirian sket. sakit ati nnt
2) ssh sgt terima best lyn tp bpe tahun brani tggu?
3)sng sgt dpt, sng gak blah.

hahahahahhahaaa

p/s: nk cari psgan, tgk agamanyer. siyess.. klau dia paham agama, dia tau memainkan pranan dia. kekeke
(pngalaman ni beb)