Friday, February 27, 2009

I'm planning on going to Sipadan Island

Whoever read this must be saying "takkan jadi punya!"
Yela nak ke Batu Layar,Johor (dekat nak mampus) pun tak jadi.
Sori yer kawan-kawan masatu memang busy sangat-sangat.

So, senang je kali ni bercuti ke Sipadan Island taknak ajak sesapa.Nak pegi sensorang. Nanti tak jadi tak nyusahkan orang lain. Lagipun kalau pi sorang2 ade can nak jumpa orang-orang baru.Yapedi!!.

Sekarang apa yang perlu buat is :

  1. Tanya orang pi sabah kena pakai passport tak
  2. Renew passport (kalo pi Sabah kena pakai passport)
  3. search kat internet ape best kat sana.Snorkelling bla bla bla
  4. Beli baju sesuai nak ke pantai
  5. Tunggu MATTA Fair this 13-15 March at PWTC. Nak tgk promotion best.
Orait, kalini mesti berusaha capai short term target.

Sipadan! ko tunggu aku datang!...

6 comments:

izza lemonade said...

kak dai nak ikooooot.izza nanty cuti sem bulan 4.kite g ek.ek.

saya said...

1. utk ke sabah kalian tidak perlukan pasport.

2. seperti di atas.

3. mcm - mcm ada...

4. wow!

5. slmt maju jaya

6. teremakasi

shamimi said...

Best2 g sipadan...
Slh satu impian sy...

jihani said...

gi sabah xperlu paspot. :)

Azrul Hisham said...

dai..dtg la matta fair...saya jaga booth kat sana...bahagian domestic..hall 3..

Fadhlah said...

he..elok la tu pe sipadan...mmg best,tp klu pe sorang2 mmg boring..tak tau nak buat aper pon..klu ble ajak kawan..sorang pon takper..beli baju snorkeling yang penuh..takut kena obor2..susah la pulak...pasport tak payah..lain la klu warganegara bangladesh..comperm nak guna pasport..duit mesti nak bawa lebih..seafood murah kat sana...udang besar lengan tu belas2 ringit ajer sekilo..

p/s: klu berlaku kekejangan masa snokerling tu...minum ayaq laut sket..jgn muntah kedarah tau...
matta penang ari tu..ada banyak promotion utk pe sipadan...murah sey...